INGATLANOK - TÁRSASHÁZAK PEREKBEN ÉS EGYEZSÉGEKBEN

Családi ügy az ingatlanvásárlás! Jóhiszemű vevő védelme a permegelőzés!

Lakáseladás, lakásvétel, ingatlanvásárlás ma a család egészének ügye! Permegelőzés és független szakértőkkel informálódás, a vevő óvatossága ma fontos körülmény egy durva és hosszú bírósági per elkerüléséhez.   Házvétel, lakásvásárlás komoly jogi, pénzügyi és műszaki előkészületeket igényel az óvatos vevőtől, hogy megkímélje magát a bírósági peres eljárás procedúrájától! Szakembereink évtizedes peres és permegelőző szakmai gyakorlattal a… Tovább »

Ingatlan adásvételi viták, ingatlan adásvételből peres ügyek!

A nyár a szabadság mellett, a család ingatlan eladása és ingatlan vétele ügyintézési időszaka! Ház adásvétele, lakás vétele ingatlanközvetítő útján – közel sem jogvita mentes, sok ügyből válhat durva per!             Szerződés miatt, eladói tájékoztatás valótlansága miatt a kár könnyen bekövetkezik!   Hangzatos reklámok a telekről, kecsegtető eladói családi ház,… Tovább »

Ház és per! Ingatlan bírósági perben? Jobb a tulajdonosnak időben tennie ez ellen!

Magyar családok számára a társasházi lakás, a családi ház maga az otthon! Ingatlan és per a családok számára sok kiadás és sok idő kockázata.   Családi ház, panellakás pereskedése számos okból alakul ki a tulajdonosok között: Szerződések miatt vita, szerződések miatt pereskedés! Adásvétel körüli jogvita, adásvétel utáni pereskedés! Felújítások, kivitelezések vitái, felújítás utáni pereskedés! Szomszédok… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!