INGATLANOK - TÁRSASHÁZAK PEREKBEN ÉS EGYEZSÉGEKBEN

Ingatlan és vita, ingatlan és perek szerződések miatt! Lakás, ház nehéz vitái!

Ingatlan és per, ingatlan és vita a tulajdonosnak nem kevés pénzbe kerül.   Számos ingatlan pereskedés körültekintéssel, tulajdonosi óvatossággal megelőzhető!   Jogi ügy, bírósági per több okból kialakulhat. Ezek összetett és részleteiben is nehezebben rendezhető viták.   Tulajdonosok számára fontos ügy, hogy rossz szerződés miatt, általánosságban szerződés miatt ne kerüljön senki sem bírósági perbe.  … Tovább »

Mennyibe is kerül? Kivitelezések, építkezések, felújítások elszámolási vitái 2017, bírósági perek kiváltása!

Folyamatosan épülnek meg az új csarnokok, vidéki termelő kisüzemek, családi boltok, családi házak energiahatékonysági felújításai!     Épületek felújítása, épületek kivitelezése legfontosabb kérdése: Mennyibe is kerül az építés? Mennyibe kerül a felújítás?   Ház és per komoly dolog!   Megrendelő számára 2017 évben a körültekintés ajánlott szakembereink részéről!   Különösen nagy összegekkel kerülhet vita alá a… Tovább »

Családi ház veszélyben, jó döntések devizahiteles ingatlanok ügyeiben!

Devizahiteles szerződés, majd forintosítás után még mindig családi ingatlanok sokasága számít devizahiteles ingatlannak a családot fenyegető jogi kockázatok oldaláról vizsgálva.   Számunkra fontos, hogy lehetőség szerint egyetlen család se kerüljön a kilakoltatás, az ingatlan kiürítés sorsára társasházból.     Bíróságokoa megindított devizahiteles perek egy nagy csoportja még a 2014. évi.XXXVIII. tv.-re hivatkozva nem mozdult, felfüggesztés… Tovább »

Családi ház jogvitában igazi családi ügy! Mi a hiba és mennyibe kerül?

Óvatosság szükséges a másodkézből eladandó ingatlanoknál.   CSOK és NOK megkergette az ingatlanok piacát, de a gyorsaság a kapkodás számos esetben vezethet kártérítési igényhez!   Születhetnek vidéki családi házak ügyeiben 10Mft-ot meghaladó ítéletek, s ott már a perköltség sem csekély. Kevesen tudják, hogy a Pp.231.§ d. pontja alapján az ítéletnek lehetnek előzetesen végrehajtható összegei. (Elismerő… Tovább »

Perré alakulás követelés miatt! Régi lakás eladása miatti jogvita!

A CSOK támogatás összefüggésében számítani lehet az év közbeni régi ház eladása miatti jogvitákra, régi lakás eladása miatti perekre! 2016 éve még bőven előttünk van.     Ezekben az ügyekben irodánk nagy ügyismerettel fogadja megbízásaikat!     Magyarországon az állampolgárok felé túl szigorú és túl sok formális, bürokratikus szabály van.     Azonban a fizetési… Tovább »

Régi hitel, régi ház, engedményezés – 2016 új gondjai, a családok ügyei között!

  2016 megkezdődött új évében, vidéken és a fővárosban bizonytalan helyzetben álló régi házak, régi hitelek vitái jelentenek új kérdést, új gondot!   Sok esetben a régóta vitatott hitel vonatkozásában megindult kereset és per, a vonatkozó törvény okán felfüggesztésre került.     2016 a követelésekkel való kereskedés (Kötelezett adós tájékoztatása mellett) éve lehet a bankok… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!