INGATLANOK - TÁRSASHÁZAK PEREKBEN ÉS EGYEZSÉGEKBEN

Ingatlan és vita, ingatlan és perek szerződések miatt! Lakás, ház nehéz vitái!

Ingatlan és per, ingatlan és vita a tulajdonosnak nem kevés pénzbe kerül.   Számos ingatlan pereskedés körültekintéssel, tulajdonosi óvatossággal megelőzhető!   Jogi ügy, bírósági per több okból kialakulhat. Ezek összetett és részleteiben is nehezebben rendezhető viták.   Tulajdonosok számára fontos ügy, hogy rossz szerződés miatt, általánosságban szerződés miatt ne kerüljön senki sem bírósági perbe.  … Tovább »

Devizahiteles ügyek, devizahiteles perek a családi ügyek közül a legtöbb figyelmet igénylik!

Magyarországon minden magára adó ügyvéd, jogvédő, érdekvédelmi szervezet e területről folyamatosan követi a devizahiteles ügyekkel kapcsolatos jogalkalmazás változásait!   Egy fizetésében bedőlt devizahitel (lakás, ház, autó stb.) a legveszélyesebb családi ügy a magyar családok életében!     Az MNB által sajtónak adott információk egybeesnek a jogvédelem devizahitelesek ügyeiben szerzett szakmai és jogalkalmazási tapasztalataival! Devizahiteles családok… Tovább »

Ház jogvitái, ház perek bíróságon! Családi ingatlanügyek jó megoldása nem a pereskedés!

CSOK és az ingatlanok piacának hektikus mozgása sok családot vezet el, a használt ingatlana eladása gondolatáig! Egyre növekvő szakember és szaktudás hiány miatt a vevők többszörös kockázatnak vannak kitéve. Szinte minden kerületben és megyeszékhelyen megemelkedett árakat kell megfizetni egy használt 10-80 éves ingatlanért.   Az ingatlanközvetítők szerepe nem mentesíti a vevőt a fokozott figyelem és… Tovább »

Ingatlan megosztása és családi házak vitái! Időben keresse a szakemberekkel a jogvita rendezésének útját!

Ingatlan nem mindig csak előnyökkel jár!  Váratlan örökség egy nagy telekkel, olcsó vidéken…….. Házasság felbontása közben a kis családi ház félig karbantartott állapotban!   Közös tulajdon megosztása egyik optimális megoldása az ingatlan megosztása (használat) profi szakemberekkel, piaci alapú jogvita rendezéssel, a mediátori eljárásban megkötött egyezségben, a hozzá mellékletként elkészített földmérői vázrajzzal.     Lakóház, üdülő, telek… Tovább »

Ingatlan vita, a család jogi ügyei közül talán egyik legsúlyosabb!

Hosszú évekre visszanyúló szomszédi viszályok nem egy, de több bírósági eljáráson, hatósági eljárásokon keresztül mennek.   Minden új eljárás megindítása előtt azonban ott a szakmai lehetőség a felek számára a jó megoldást, a jogvita ADR rendezését választani!     Családtagok taktikázása, ingatlanok szerződéssel előnyökkel felruházása a család számára óvatosságot igényel.   Ha már régi perekből… Tovább »

Energiahatékonyság felújítások, kivitelezőkkel perek, jogviták első időszakában ADR!

Magyarországon a kivitelezés, felújítások területe az ingatlannal rendelkező családok számára ma különleges terep.   Döbbenetes a szakmunkák (különösen kisebb építési szakmunkák rezsióradíjainak, átalányköltségeinek emelkedése szakemberek hiánya miatt stb.)  Tetőfedés, kéményjavítás pl. egy szélsőséges terület.     ÉPÍTKEZÉS VITÁI – CSALÁDI HÁZAK HIBÁI!     CSOK körüli műszaki és energiahatékonysági követelmények lazasága felveti az ügyfelek, családok… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!