INGATLANOK - TÁRSASHÁZAK PEREKBEN ÉS EGYEZSÉGEKBEN

Ingatlan és vita, ingatlan és perek szerződések miatt! Lakás, ház nehéz vitái!

Ingatlan és per, ingatlan és vita a tulajdonosnak nem kevés pénzbe kerül.   Számos ingatlan pereskedés körültekintéssel, tulajdonosi óvatossággal megelőzhető!   Jogi ügy, bírósági per több okból kialakulhat. Ezek összetett és részleteiben is nehezebben rendezhető viták.   Tulajdonosok számára fontos ügy, hogy rossz szerződés miatt, általánosságban szerződés miatt ne kerüljön senki sem bírósági perbe.  … Tovább »

Mennyibe is kerül? Kivitelezések, építkezések, felújítások elszámolási vitái 2017, bírósági perek kiváltása!

Folyamatosan épülnek meg az új csarnokok, vidéki termelő kisüzemek, családi boltok, családi házak energiahatékonysági felújításai!     Épületek felújítása, épületek kivitelezése legfontosabb kérdése: Mennyibe is kerül az építés? Mennyibe kerül a felújítás?   Ház és per komoly dolog!   Megrendelő számára 2017 évben a körültekintés ajánlott szakembereink részéről!   Különösen nagy összegekkel kerülhet vita alá a… Tovább »

Régi társasházak jellemző káresetei: Ha a szomszéd lakásban felújításkor megrepednek a falak!

  Vidéken és Budapesten a kontár felújítások, kivitelezések száma emelkedik.   Hangzatos vállalkozói reklámok mögött betanított munkaerő, vagy még az sem végzi az egyébként felelősségteljes szakmunkát!     Budapesten az egyre több értékcsökkenést okozó komplett szálloda, épület építési engedélyen túl, egyre gyakoribb az építkezés szomszédjainak lakásaiban létrejött kár, repedt falak, átütött falak stb.   Falak… Tovább »

Családi jogviták, családi ingatlanok bíróságokon – Vidéken és Budapesten!

A jog területén nem jártas humán szakemberek, diplomások és szakmunkások számára a fizetési meghagyások világában, a végrehajtáshoz  fűzhető ingatlanra vezetett bejegyzések rendszere bonyolult jogi hálót teremtett napjainkra.   Szakmunkával, humán diplomával a fizetés nehezen követi az extra kiadásokat adósság vitáiban! Önmagában a végrehajtás felé vezető levelek és végrehajtási lap sem igazán ügyfélbarát!      … Tovább »

Családi ház veszélyben, jó döntések devizahiteles ingatlanok ügyeiben!

Devizahiteles szerződés, majd forintosítás után még mindig családi ingatlanok sokasága számít devizahiteles ingatlannak a családot fenyegető jogi kockázatok oldaláról vizsgálva.   Számunkra fontos, hogy lehetőség szerint egyetlen család se kerüljön a kilakoltatás, az ingatlan kiürítés sorsára társasházból.     Bíróságokoa megindított devizahiteles perek egy nagy csoportja még a 2014. évi.XXXVIII. tv.-re hivatkozva nem mozdult, felfüggesztés… Tovább »

Ingatlan vita, a család jogi ügyei közül talán egyik legsúlyosabb!

Hosszú évekre visszanyúló szomszédi viszályok nem egy, de több bírósági eljáráson, hatósági eljárásokon keresztül mennek.   Minden új eljárás megindítása előtt azonban ott a szakmai lehetőség a felek számára a jó megoldást, a jogvita ADR rendezését választani!     Családtagok taktikázása, ingatlanok szerződéssel előnyökkel felruházása a család számára óvatosságot igényel.   Ha már régi perekből… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!