INGATLANOK - TÁRSASHÁZAK PEREKBEN ÉS EGYEZSÉGEKBEN

Ingatlan és vita, ingatlan és perek szerződések miatt! Lakás, ház nehéz vitái!

Ingatlan és per, ingatlan és vita a tulajdonosnak nem kevés pénzbe kerül.   Számos ingatlan pereskedés körültekintéssel, tulajdonosi óvatossággal megelőzhető!   Jogi ügy, bírósági per több okból kialakulhat. Ezek összetett és részleteiben is nehezebben rendezhető viták.   Tulajdonosok számára fontos ügy, hogy rossz szerződés miatt, általánosságban szerződés miatt ne kerüljön senki sem bírósági perbe.  … Tovább »

Devizahiteles ügyek, devizahiteles perek a családi ügyek közül a legtöbb figyelmet igénylik!

Magyarországon minden magára adó ügyvéd, jogvédő, érdekvédelmi szervezet e területről folyamatosan követi a devizahiteles ügyekkel kapcsolatos jogalkalmazás változásait!   Egy fizetésében bedőlt devizahitel (lakás, ház, autó stb.) a legveszélyesebb családi ügy a magyar családok életében!     Az MNB által sajtónak adott információk egybeesnek a jogvédelem devizahitelesek ügyeiben szerzett szakmai és jogalkalmazási tapasztalataival! Devizahiteles családok… Tovább »

Mennyibe is kerül? Kivitelezések, építkezések, felújítások elszámolási vitái 2017, bírósági perek kiváltása!

Folyamatosan épülnek meg az új csarnokok, vidéki termelő kisüzemek, családi boltok, családi házak energiahatékonysági felújításai!     Épületek felújítása, épületek kivitelezése legfontosabb kérdése: Mennyibe is kerül az építés? Mennyibe kerül a felújítás?   Ház és per komoly dolog!   Megrendelő számára 2017 évben a körültekintés ajánlott szakembereink részéről!   Különösen nagy összegekkel kerülhet vita alá a… Tovább »

Épület vita! Építkezés miatt per! 2017 és az ingatlan viták!

Épületek épülnek családi forrásokból, de épülnek banki forrásokból, sőt saját erőből és pályázati pénzekből.     Mit tehet a megrendelő, ha kiderül folyik el a pénz és romlik a kivitelezés műszaki színvonala?     Épületek és vita, kivitelezés és vita sok tekintetben annál valószínűbb, minél gyengébb a független kivitelezési szerződést megelőző költségkontroll, majd a kivitelezés… Tovább »

Társasházban vita, társasházban per 2017! Új év az ingatlantulajdonosok vitáiban!

Az ingatlannal rendelkezők számára az új Ptk. változásai után, hamarosan itt a már parlamentben elfogadott új Pp. szabályai és hatása!   Bár a társasházi jogviták ügyeiben a jogegységesítő kúriai munkacsoport munkája elindult, a társasházi tulajdonosok helyzete ma sem könnyű.     2017 új év a tulajdonosok és bérlőik, tulajdonosok és szomszédaik jogvita, kártérítési igények és… Tovább »

Ház jogvitái, ház perek bíróságon! Családi ingatlanügyek jó megoldása nem a pereskedés!

CSOK és az ingatlanok piacának hektikus mozgása sok családot vezet el, a használt ingatlana eladása gondolatáig! Egyre növekvő szakember és szaktudás hiány miatt a vevők többszörös kockázatnak vannak kitéve. Szinte minden kerületben és megyeszékhelyen megemelkedett árakat kell megfizetni egy használt 10-80 éves ingatlanért.   Az ingatlanközvetítők szerepe nem mentesíti a vevőt a fokozott figyelem és… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!