Ingatlan és vita, ingatlan és perek szerződések miatt! Lakás, ház nehéz vitái!

2017 január 10. | Szerző:

Ingatlan és per, ingatlan és vita a tulajdonosnak nem kevés pénzbe kerül.

 

Számos ingatlan pereskedés körültekintéssel, tulajdonosi óvatossággal megelőzhető!

 

Jogi ügy, bírósági per több okból kialakulhat. Ezek összetett és részleteiben is nehezebben rendezhető viták.

 

Tulajdonosok számára fontos ügy, hogy rossz szerződés miatt, általánosságban szerződés miatt ne kerüljön senki sem bírósági perbe.

 

 

Vidéki ingatlanok kárai, jogvitái ünnepek előtt is súlyosak, keressen bennünket!

Vidéki ingatlanok kárai, jogvitái súlyosak, keressen bennünket!

 

 

Szerződés miatt jogvitába kerülnek családok, vagy éppen építtető tulajdonosok, vagy ingatlant megtakarított pénzből vásárlók!

 

Szerződés miatt nagy számban robbannak ki utólag jogviták, indulnak el követelések, elszámolási igények társasházi lakások eseteiben, családi házak értékesítése után.

 

 

 

Piaci tapasztalatunk, hogy rengeteg a kávéházi és ismerősi vélelem a szerződések érvénytelensége körül.

Egy szerződés nem  megfelelő teljesülése komoly jogvita kiindulását jelenti.  Különösen kivitelezési szerződések, más területen az ingatlan adásvételek részletei teljesülései hibáinál.

 

 

Devizahitellel, majd forintosított hitellel rendelkezők számára a szerződések miatti vita, majd perek lassan évtizedes fejtörést okoznak!

 

Egyre drágább és egyre kevésbé tolerálja az emberi életszerű hibákat a bírósági gyakorlat az ingatlan adásvétel peres ügyeiben! Előzze meg a pert!

Egyre drágább és egyre kevésbé tolerálja az emberi életszerű hibákat a bírósági gyakorlat az ingatlan adásvétel peres ügyeiben! Előzze meg a pert!

 

Viták az ingatlanok körül arra is kiterjednek, mi is történjen, ha a szerződés részlegesen érvénytelen stb!

 

 

Irodánk szakemberei egyértelmű gyakorlati tapasztalatnak tekintik, hogy a szerződések miatti vitákban, kártérítési ügyekben a méltányosság és igazságosság, a bírósági kiváltó egyezségekben, perek előtti egyezségekben valósul meg!

 

 

Szerződések miatti vita – gazdasági vita – műszaki hibák – költség jogviták, bíróság előtti perek kiváltása! (műszaki és gazdasági terület) Építési szakértők – Jogászok – Jogvédők – ügyvédek – költségszakértők irodánk szakemberei, szakmai partnerei: 06-706-599-327! (munkaidőben)

 

 

Devizahiteles ügyek, devizahiteles perek a családi ügyek közül a legtöbb figyelmet igénylik!

2017 január 7. | Szerző:

Magyarországon minden magára adó ügyvéd, jogvédő, érdekvédelmi szervezet e területről folyamatosan követi a devizahiteles ügyekkel kapcsolatos jogalkalmazás változásait!

 

Egy fizetésében bedőlt devizahitel (lakás, ház, autó stb.) a legveszélyesebb családi ügy a magyar családok életében!

 

Otthon és ház sokaknak egyet jelent!

Otthon és ház sokaknak egyet jelent!

 

Az MNB által sajtónak adott információk egybeesnek a jogvédelem devizahitelesek ügyeiben szerzett szakmai és jogalkalmazási tapasztalataival!

Devizahiteles családok sorsa nem oldódott meg napjainkra sem, sok a függő helyzetű ilyen jogvita!

Piaci és szakmai álláspontunk: 2017 egy több tízezer családot érintő év lesz, a kilakoltatások ellen minden érdekvédelmi és szakmai lépést meg kell tenni a piacon lévő minden szakembernek.

 

 

Ennek összegzése: 1. Devizahiteles, ha nem tud fizetni azonnal keresse irodánkat!

2. Közgazdász, okleveles könyvvizsgáló, ügyvédek, szaktárgyalók vesznek részt a megbízóink devizahiteles ügyeiben, hogy a bank érdemben tárgyaljon egyezségről!

3. Számos rossz tapasztalat van követeléskezelő cégek, bankok tárgyalóképtelenségéről! Ilyenkor a bírósági út az utolsó lépés!

Per közben is dolgozunk az egyezségen a devizahiteles megbízók érdekeinek megfelelően.

 

Jóhiszemű adósi közreműködést azzal lehet – többek között – bizonyítani, ha a független ADR megbízással (költséget, időt ráfordítva stb.) az adós minél előbb megkeresi szakembereinket, szakmai partnereinket!

 

 

Hétköznapok peres ügyei nagy számban megelőzhetőek! A jó információ bonus az ügyfeleknek!

Hétköznapok bíróság előtti peres ügyei nagy számban megelőzhetőek! A jó információ bonus az ügyfeleknek!

 

 

Adós megkeresése a bank felé akkor lesz a másik fél részéről kezelhető, ha azt előtte közgazdász áttekinti és az adós az általa vállalni gondolt ajánlatot a szakembereinkkel közösen megfogalmazza.

 

Bíróság előtt zajló devizahiteles perekben, ma számos bírósági végzésben utal az adós számára előírt végzéssel a bíróság, az elszámolás jogi környezetére!  Ilyenkor is szüksége lehet szakembereinkre!

 

Szakmai és piaci elkötelezettségünk, hogy minden bírósági perben folyamatosan biztosítsuk a bírósági per kiváltásának előkészítését, aktív lehetőségét!

 

Természetesen szűk ügykapacitással és korlátozott számban, de független és minőségi munkával várjuk Mi is irodánkban.

Mindenképpen jelezze, hogy nem tudja értelmezni és nem fogadja el a banki elszámolást- tegye ezt hivatalos küldeményben a bank felé. (Ajánlott küldeményként javasolt.)

 

 

Vidéken lakások, házak forognak kockán, benne magyar adósokkal!

Vidéken lakások, házak forognak kockán, benne magyar adósokkal!

 

 

CSALÁDI LAKÁSOK, CSALÁDI INGATLANOK JOGVÉDELME 11 ÉVE!

 

 

Önmagában szakértelemmel vitt feladatok sora nélkül ezek csak alapozó lépések, de jóval többet érnek, mintha elmúlnak a rövid határidők!

Devizahiteles ügyében bejelentkezésekor mindig úgy válasszon időpontot, hogy rendelkezésre álló iratait addigra össze tudja készíteni és hozza magával!

 

 

Egyre drágább és egyre kevésbé tolerálja az emberi életszerű hibákat a bírósági gyakorlat az ingatlan adásvétel peres ügyeiben! Előzze meg a pert!

Egyre drágább és egyre kevésbé tolerálja az emberi életszerű hibákat a bírósági gyakorlat az ingatlan adásvétel peres ügyeiben! Előzze meg a pert!

 

 

 Minden devizahiteles ügy egyedi, a családok gazdasági védelme az iratok tükrében előkészített egyezségi felhívás után kezdődhet meg.

 

Gazdasági vita – műszaki hibák – költség jogviták, bíróság előtti perek kiváltása! (műszaki és gazdasági terület) Építési szakértők – Jogászok – Jogvédők – ügyvédek – költségszakértők irodánk szakemberei, szakmai partnerei: 06-706-599-327! (munkaidőben)

 

 

Falrepedés, károk lakásban szomszédban végzett kivitelezés miatt! Döntsön jól!

2016 május 19. | Szerző:

Társasházakban az egyik lakás felújításakor, akár komolyan károsodhat a másik társasházi lakás tulajdonosa.

 

Részben a szakmunkás hiány egyik jelensége, kontárság, szakmai ellenőrzés hiányai főként a belváros társasházaiban okoz komoly problémákat lakástulajdonosoknak!

 

Megrepedt falak, felborult magánszféra, tönkretett otthon – röviden ezzel foglalható össze, ha a szomszéd lakás munkái miatt súlyosan repednek a falak, esetleg teljesen újra kell megépíteni őket!

 

Fontos tudni, hogy a teherhordó falak építési munkái mindig engedély kötelesek. Belvárosi házakban a válaszfalazat is szerepet kapott némileg a statikai állapot fennmaradásában.

 

Tipikusan szerződések kívül okozott kár a szomszéd társasházi lakása miatti felújítás következményeként más lakást érintő falrepedés, műszaki károk.

Ilyenkor a kárt okozó és a károsult tulajdonos között az adott kárt szenvedett lakásra nincs külön szerződés semmilyen módon!

 

Minden károkozás jogellenes. Károkozás ténye önmagában bizonyítja számos jogi állásfoglalás szerint a jogellenes magatartást.

 

Felek a kár miatt szabadon és bármiben megállapodhatnak. (Pl. kiköltözés díja, költöztetés oda-vissza díja, ideiglenes bérlés hasonló lakásban díjai és a teljes kárenyhítés összes költsége stb.)

Jogvita rendezési gyakorlatunkban a károsult lakástulajdonos szempontjait méltányosan javasoljuk kezelni a károkozó fél számára!

 

 

Kialakulhat szükséghelyzet építési, kivitelezési kár nyomán, ahol a megfelelő felek között kártalanításnak, illetve más viszonyban kártérítésnek van helye.

 

Jobb azonban ezt profi irodánkkal még az első bírósági tárgyalás előtt lefolytatni ADR jogvita rendezéssel!

 

Természetesen a bírósági perek kimenetelének változásai lehetővé teszik a perek közötti lezárást, a bírósági per kiváltását szakértői irodánkkal közösen dolgozva!

 

Hétköznapok peres ügyei nagy számban megelőzhetőek! A jó információ bonus az ügyfeleknek!

Hétköznapok peres ügyei nagy számban megelőzhetőek! Építésből eredő jogviták!

 

Minél előbb fordul hozzánk, annál esélyesebb, hogy a másik fél megérti mit és miért követeli!
Régi ház építési kár jogvitái, mások által okozott falrepedések,  tűz és víz, szélkár, a vagyonbiztosítást próbára tevő károk! Hívja 06-706-599-327! (munkaidőben 9h-17h)

 

Keresse irodánkat, ha szembesült a kárral otthonában!

 

Családi jogviták, családi ingatlanok bíróságokon – Vidéken és Budapesten!

2016 május 13. | Szerző:

A jog területén nem jártas humán szakemberek, diplomások és szakmunkások számára a fizetési meghagyások világában, a végrehajtáshoz  fűzhető ingatlanra vezetett bejegyzések rendszere bonyolult jogi hálót teremtett napjainkra.

 

Szakmunkával, humán diplomával a fizetés nehezen követi az extra kiadásokat adósság vitáiban!

Önmagában a végrehajtás felé vezető levelek és végrehajtási lap sem igazán ügyfélbarát!

 

 

Vidéki ingatlanok kárai, jogvitái ünnepek előtt is súlyosak, keressen bennünket!

Vidéki ingatlanok kárai, jogvitái ünnepek előtt is súlyosak, keressen bennünket!

 

 

Családok ingatlan ügyei sok esetben jogvitához, majd perből következő, vagy fizetési meghagyáshoz köthető követelésekre vezethető vissza!

 

Egyre többször tapasztalható a lakástulajdonosok panaszai szerint a joggal való visszaélést is megtestesítő fizetési meghagyás kezdeményezése, néha alaptalan, vagy vélelmezett követelés miatt!

Sok kifogás éri a kézbesítési gyakorlatot Budapesten társasházakban, vagy a vidéki városok kertes családi házainál.

 

Ügyfeleink egyre gyakrabban ú.n. vélelmezett kézbesítés alapján végrehajtható közjegyzői okiratok alapján kerülnek abba a helyzetbe, hogy a végrehajtás költségeivel néha jogsérelmesen is megkétszereződik, megháromszorozódik az összes befizetni való!

 

Épületek, lakások peres ügyei megfelelő szakértelemmel rendezhetőek!

Épületek, lakások peres ügyei megfelelő szakértelemmel rendezhetőek!

 

Ezek a valós jogsérelmek, jogesetek mind a családok ingatlanait veszélyeztetik, igazi családi jogi ügyek!

 

Követelésekkel, jogvitákkal kapcsolatban már az első felszólító levélnél keresse irodánkat, szakembereinket, hogy elkerülje a súlyos pereskedéseket, kiváltsa a nehéz és súlyos vitás helyzeteket!

 

Sokat veszít, aki nem az első időszakban fordul hozzánk adósság, szerződéses jogvita esetével!

 

Jó tudni, hogy végrehajtás során a végrehajtás megszüntetése iránti kérelem még nem hoz maga után tartalmi vizsgálatot a bíróság részére, hanem az csak a végrehajtás kérő felé tesz lépést!

 

Éppen ezért végrehajtási eljárást keretében Vht. 41.§ (3) a végrehajtás megszüntetésére önmagában nincs lehetőség.

 

Ingatlan és adósság a család jogi ügyei közül, vitás helyzetei közül a legsúlyosabbak, ha vagyoni szempontból nézzük a bonyolult joghálót, melyben egy családnak dönteni lehet, dönteni kell!

 

Szakmai és szakemberi elkötelezettségünk a családok ingatlanainak védelme, a peres ügyekben és perek előtt a jogviták hatékony rendezése!

 

Jelentkezzen ha felszólítást kapott, peres, vitás ingatlan építési, rejtett hibás, ingatlant veszélyeztető követelés vitájával,vagy társasházi ügyével:  06-706-599-327 (H-P: 10h-18h)

 

 

Ingatlan vita, a család jogi ügyei közül talán egyik legsúlyosabb!

2016 április 22. | Szerző:

Hosszú évekre visszanyúló szomszédi viszályok nem egy, de több bírósági eljáráson, hatósági eljárásokon keresztül mennek.

 

Minden új eljárás megindítása előtt azonban ott a szakmai lehetőség a felek számára a jó megoldást, a jogvita ADR rendezését választani!

 

Ingatlanok közös tulajdonban jogvitát generálnak a különböző felek között!

Ingatlanok közös tulajdonban jogvitát generálnak a különböző felek között!

 

Családtagok taktikázása, ingatlanok szerződéssel előnyökkel felruházása a család számára óvatosságot igényel.

 

Ha már régi perekből adósság jött létre (perköltség stb.) a fedezetelvonó szerződés újra bíróságon is perelhető annak harmadik személlyel szembeni hatálytalansága stb okán.

 

 

Elszámolni előbb-utóbb el kell a vitatott követelésekről!       Ebben jelentős támogatást ad a profi jogvita rendezés előkészítése szakértőkkel.

 

 

Régi Ptk.203.§ 1. bek és 2. bek. a régebben meginduló peres ügyekben irányadó lesz.

Ez az átmeneti és felhatalmazó rendelkezésekről szóló 2013. évi CLXXVII. törvény szerin tehát megmarad irányadónak

 

Egyre drágább és egyre kevésbé tolerálja az emberi életszerű hibákat a bírósági gyakorlat az ingatlan adásvétel peres ügyeiben! Előzze meg a pert!

Egyre drágább és egyre kevésbé tolerálja az emberi életszerű hibákat a bírósági gyakorlat az ingatlan adásvétel peres ügyeiben! Előzze meg a pert!

 

Fedezetelvonó szerződés ebből  is következően a sérelmet szenvedett harmadik fél felé hatálytalan.

Vidéken gyakran előforduló “okos megoldás ismerősök tanácsára” – nem jó megoldás tehát!

 

 

Társasházak követelései , szomszédjogi vitái, építkezések ügyei – Forduljon hozzánk az első vitáknál!

 

 

Hosszú jogviták újra és újra alkalmat adnak a jó megoldásra, a jogvita szakszerű lezárására!  Keresse irodánkat!

 

Jelentkezzen peres, vitás ingatlan építési, rejtett hibás vitájával,vagy társasházi ügyével:06-706-599-327

Társasházak vitái szerződésekről, munkákról! Alapos előkészítés a bírósági per kiváltásával a jó megoldás!

2016 április 21. | Szerző:

Tulajdonosok, társasházi kisebbségi tulajdonosi csoportok a tavasz folyamán nem ritkán kifogásolnak, vitatnak szerződéseket, szerződések miatti kivitelezéseket, felmerült árakat!

 

Forró hangulatú társasházi közgyűlések, majd kialakuló személyeskedést sem mellőző jogviták mellett bontakoznak ki a szerződés érvénytelensége társasházi jogvitái.

 

Szakvélemények és permegelőzés egy műveletben! Költségszakértői szakvélemények helyszíni szemlével!

Szakvélemények és permegelőzés egy műveletben! Költségszakértői szakvélemények helyszíni szemlével!

 

Társasházak tetejére kerülő műszaki szerkezetek, reklám tartóeszközök stb., különböző szolgáltatók berendezései gyakran vitás körülmények között jelennek meg az épületeken.

Irodánk szakemberei a műszaki és jogi szakvélemények után, az ADR jogvita rendezést tartja elsődlegesen célravezetőnek a felek számára!

 

Társasházi közös képviselő által megkötött szerződés lehet szabályos, de lehet jogvitára, tulajdonosi vitatásra okot adó.

 

Társasházakban létrejövő viták  jó megoldása szakértőkkel – Jelentkezzen ügyével, vitájával!

 

Műszaki dokumentációk, költségek és árak minél pontosabb megjelölése a társasházi közgyűléseken műszaki fejlesztések, műszaki kivitelezések határozatai körül – a tulajdonosok legfőbb érdeke a döntések előtt!

Ezek hiányosságai később nehéz viták légkörét teremti meg a panel és nem panel társasházakban.

 

Vigyázat a családi kassza egy pert miatt könnyen széteshet!

Vigyázat a családi kassza egy pert miatt könnyen széteshet!

 

Különösen vitatottá válhat a társasházi közös képviselő meghatalmazásának, a megállapodások megkötésének jogosultságai!

 

Társasházi jogviták rendezése, mindig a megbízásainkban alapos előkészítést igényel! Így lesz jó megoldás belőle!

 

Műszaki viták, pereskedések esetén időben forduljon hozzánk!  Ügyfél bejelentkezés:06-70-65-99-327 (10-14h hétköznap)

 

 

 

Energiahatékonyság felújítások, kivitelezőkkel perek, jogviták első időszakában ADR!

2016 április 8. | Szerző:

Magyarországon a kivitelezés, felújítások területe az ingatlannal rendelkező családok számára ma különleges terep.

 

Döbbenetes a szakmunkák (különösen kisebb építési szakmunkák rezsióradíjainak, átalányköltségeinek emelkedése szakemberek hiánya miatt stb.)  Tetőfedés, kéményjavítás pl. egy szélsőséges terület.

 

 

ÉPÍTKEZÉS VITÁI – CSALÁDI HÁZAK HIBÁI!

 

 

CSOK körüli műszaki és energiahatékonysági követelmények lazasága felveti az ügyfelek, családok későbbi jogvitáinak nagyobb számát!

Ez komoly jogvitákat hozhat ajtó-ablak, szigetelés kivitelezéseinek költségszakértői szakvéleményei után.

 

Új építésű ingatlanoknál figyelni kell határidőre!

Új építésű ingatlanoknál figyelni kell határidőre!

 

 

Különösen jelentőssé váltak az új szabályok mentén a profi költségszakértői árajánlat előzetes elemzések, illetve differenciált és részletesebb ügyvédi építési-kivitelezési szerződések létrehozása szinte minden ilyen ügyben!       Sablonokat saját érdekében nem ajánlott alkalmaznia!

 

Építkezések megkezdése az egyszerű bejelentéssel forrása lehet bírósági ügyeknek, bíróság előtti vitáknak.

 

Egyre drágább és egyre kevésbé tolerálja az emberi életszerű hibákat a bírósági gyakorlat az ingatlan adásvétel peres ügyeiben! Előzze meg a pert!

Egyre drágább és egyre kevésbé tolerálja az emberi életszerű hibákat a bírósági gyakorlat az ingatlan adásvétel peres ügyeiben! Előzze meg a pert!

 

Szakmai tapasztalatunk, hogy a bírósági perek gyakran indulnak el ingatlanok és megalapozatlan vélelmek alapján!

 

IDŐBEN FORDULJON HOZZÁNK!

 

Bírósági perek első szakaszaiban, a közelgő új Perrendtartás nagyobb teret biztosít a perelőkészítésekor az ADR jogvitarendezésre.

 

Élettársak, házasságban élők élete romolhat meg, ha nem időben kezdi meg építési jogvitákban az ADR jogvita rendezést!                            Keresse irodánkat és munkatársainkat!

 

 

Gazdasági – műszaki – költség jogviták, bíróság előtti perek kiváltása! (műszaki és gazdasági terület) Építési szakértők – Jogászok – Jogvédők – ügyvédek – költségszakértők irodánk szakemberei, szakmai partnerei: 06-706-599-327! (munkaidőben)

Kategória

Társasházak tulajdonosai közötti viták!

Kategória

Ingatlanok és lakások ügyei, perei – igazi családi ügyek!Nézettség

  • Blog nézettsége: 13629

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Építési ügyek - Költségszakértői szakvélemények

INGATLANOK - TÁRSASHÁZAK ...

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!