INGATLANOK - TÁRSASHÁZAK PEREKBEN ÉS EGYEZSÉGEKBEN

Ingatlan és vita, ingatlan és perek szerződések miatt! Lakás, ház nehéz vitái!

Ingatlan és per, ingatlan és vita a tulajdonosnak nem kevés pénzbe kerül.   Számos ingatlan pereskedés körültekintéssel, tulajdonosi óvatossággal megelőzhető!   Jogi ügy, bírósági per több okból kialakulhat. Ezek összetett és részleteiben is nehezebben rendezhető viták.   Tulajdonosok számára fontos ügy, hogy rossz szerződés miatt, általánosságban szerződés miatt ne kerüljön senki sem bírósági perbe.  … Tovább »

Családi ház veszélyben, jó döntések devizahiteles ingatlanok ügyeiben!

Devizahiteles szerződés, majd forintosítás után még mindig családi ingatlanok sokasága számít devizahiteles ingatlannak a családot fenyegető jogi kockázatok oldaláról vizsgálva.   Számunkra fontos, hogy lehetőség szerint egyetlen család se kerüljön a kilakoltatás, az ingatlan kiürítés sorsára társasházból.     Bíróságokoa megindított devizahiteles perek egy nagy csoportja még a 2014. évi.XXXVIII. tv.-re hivatkozva nem mozdult, felfüggesztés… Tovább »

Perré alakulás követelés miatt! Régi lakás eladása miatti jogvita!

A CSOK támogatás összefüggésében számítani lehet az év közbeni régi ház eladása miatti jogvitákra, régi lakás eladása miatti perekre! 2016 éve még bőven előttünk van.     Ezekben az ügyekben irodánk nagy ügyismerettel fogadja megbízásaikat!     Magyarországon az állampolgárok felé túl szigorú és túl sok formális, bürokratikus szabály van.     Azonban a fizetési… Tovább »

Régi hitel, régi ház, engedményezés – 2016 új gondjai, a családok ügyei között!

  2016 megkezdődött új évében, vidéken és a fővárosban bizonytalan helyzetben álló régi házak, régi hitelek vitái jelentenek új kérdést, új gondot!   Sok esetben a régóta vitatott hitel vonatkozásában megindult kereset és per, a vonatkozó törvény okán felfüggesztésre került.     2016 a követelésekkel való kereskedés (Kötelezett adós tájékoztatása mellett) éve lehet a bankok… Tovább »

Külföldről hazautazás és ünnep! Mi a helyzet az itthoni devizahiteles üggyel?

  Külföldön dolgozni erőfeszítés és fegyelmezettség kérdése. Karácsony előtt hazautazni külföldről öröm és kicsit talán fárasztó.   Devizahitelek ügyei – a család komoly gondja a vitáival együtt! Időben keressen bennünket!     Ünnepek előtt a látogatások közben előkerülnek az ingatlanokat terhelő adósságok, devizahiteles ügyek – ezek a család valódi ügyei, problémái! Piaci ismerettel és szaktárgyalások… Tovább »

Családi ingatlanok bíróságon, perben – ADR jogvita rendezés egyik út, családi csődvédelem a másik út?!

Vidéki bíróságok és a PKKB gazdasági csoportja előtt sorakoznak a pénzintézetek által, vagy az adós által megindított devizahiteles ügyek.   2015-ben sok minden történt a devizahitelezés körül, azonban a felfüggesztett perek és azok kimenetele még nyitott kérdés a perben lévők számára.   Devizahitel ügyek felfüggesztve és jogi alternatívák a megoldáshoz!   Eltelt évben azonban körvonalazódott… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!