INGATLANOK - TÁRSASHÁZAK PEREKBEN ÉS EGYEZSÉGEKBEN

Közös tulajdon hátrányai – Súlyos családi viták a válás idején!

Ingatlan és családi ügy egyik legszerteágazóbb vitára okot adó helyzete: Az osztatlan közös tulajdonú ingatlan.   Közös tulajdon előnyei mellett, a családi vita közben láthatóvá válnak a közös tulajdon hátrányai. Családon belüli generációk közötti viták, vagy éppen egy előre nem tervezett új szerelem, majd emiatt válás erősen próbára teszi az osztatlan közös tulajdonban lévő tulajdonosok… Tovább »

Devizahiteles ügyek, devizahiteles perek a családi ügyek közül a legtöbb figyelmet igénylik!

Magyarországon minden magára adó ügyvéd, jogvédő, érdekvédelmi szervezet e területről folyamatosan követi a devizahiteles ügyekkel kapcsolatos jogalkalmazás változásait!   Egy fizetésében bedőlt devizahitel (lakás, ház, autó stb.) a legveszélyesebb családi ügy a magyar családok életében!     Az MNB által sajtónak adott információk egybeesnek a jogvédelem devizahitelesek ügyeiben szerzett szakmai és jogalkalmazási tapasztalataival! Devizahiteles családok… Tovább »

Külföldről hazautazás és ünnep! Mi a helyzet az itthoni devizahiteles üggyel?

  Külföldön dolgozni erőfeszítés és fegyelmezettség kérdése. Karácsony előtt hazautazni külföldről öröm és kicsit talán fárasztó.   Devizahitelek ügyei – a család komoly gondja a vitáival együtt! Időben keressen bennünket!     Ünnepek előtt a látogatások közben előkerülnek az ingatlanokat terhelő adósságok, devizahiteles ügyek – ezek a család valódi ügyei, problémái! Piaci ismerettel és szaktárgyalások… Tovább »

Panellakás, régi ház miatt viták, perek a külföldön dolgozókkal!

Karácsony ideje alig 8-10 nap. Sorra érkeznek haza egyesült Királyságból, Ausztriából, Németországból a rokonok, gyermekek és más családhoz közelállók!   Régi házak ügye, helyszíni szemle és költségek!     Ahol régi ház miatt, panellakás miatt, közös tulajdon miatt eljárás, per volt folyamatban – ott a hazaérkezőre nehéz döntések is várnak!     Panellakás a pályázatok… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!