INGATLANOK - TÁRSASHÁZAK PEREKBEN ÉS EGYEZSÉGEKBEN

Károk és jogi ügyek a ház körül! Pereskedés közben is van jogi megoldás a rendezésre!

Családi ház, családi nyaraló olyan ingatlanok, amelyek a család egészségét, nyugalmát hivatottak szolgálni. Ennek bizonyítéka, hogy március végén megtelnek a családi nyaralókkal övezett területek Bajától, Sopronig!   Károk és jogi ügyek a családi háznál gondot és komoly pénzkiadásokat jelentenek. Szakmai munkánkkal a költséghatékony és jogvita időhatékony jogi megoldásokat biztosítjuk a családi házak és családi nyaralók… Tovább »

Rossz szomszédság, birtoklás és birtokvédelem, telekhatár durva jogvitái 2015

Ki ne ismerné a vidéken élők közül a telekhatár, birtoklás vitáinak eseteit a nyaralóövezetből, családi házas telektömbökből?   Telekhatár, mezsgye és túlépítés, ráépítés jogvitái könnyen elvezetnek az ádáz pereskedéshez, a hosszú évek rossz szomszédságához!   Ezért fontos a jogviták első szakaszaiban a szakértelem, a jogviták és álláspontok egyezségre hozása. Ez az eljárási lehetőség a szomszédok… Tovább »

Legfontosabb jogi ügy a generációs családokban: devizahitel peres ügyei, egyezségei

Több generációs családok, távolabbi rokonok életében a legfontosabb jogvita, legfontosabb jogi ügy a devizahiteles ügyek, a banki elszámolás és kimenetele.     Devizahiteles jogsérelmek, bankokkal folytatott jogviták előtt érdemes a szakmai jogvédő irodával, kollégáinkkal részletesen áttekinteni a panaszt, a vélt jogsérelmet!     DEVIZAHITELESEK ÜGYEI – DEVIZAHITELESEK PERES ESETEI     Iratok, szerződések, esetleges egyezségek… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!