INGATLANOK - TÁRSASHÁZAK PEREKBEN ÉS EGYEZSÉGEKBEN

Közös tulajdon hátrányai – Súlyos családi viták a válás idején!

Ingatlan és családi ügy egyik legszerteágazóbb vitára okot adó helyzete: Az osztatlan közös tulajdonú ingatlan.   Közös tulajdon előnyei mellett, a családi vita közben láthatóvá válnak a közös tulajdon hátrányai. Családon belüli generációk közötti viták, vagy éppen egy előre nem tervezett új szerelem, majd emiatt válás erősen próbára teszi az osztatlan közös tulajdonban lévő tulajdonosok… Tovább »

Ház és vita , ingatlanok peres ügye nyerjen jó megoldást!

Családi ház, közös udvarral házrész sok örömet kínál a tulajdonosnak, de számosak a jogvita, a jogsérelem lehetőségei!   Tulajdonosként egy ház és a vita az évek alatt szinte elkerülhetetlenül együtt járó fogalom.     Tekintsük végig – teljesség igénye nélkül – a piaci tapasztalat milyen ügyeket mutat fel rendszeresen a ház és ingatlan jogviták csoportjai… Tovább »

Ház jogvitái, ház perek bíróságon! Családi ingatlanügyek jó megoldása nem a pereskedés!

CSOK és az ingatlanok piacának hektikus mozgása sok családot vezet el, a használt ingatlana eladása gondolatáig! Egyre növekvő szakember és szaktudás hiány miatt a vevők többszörös kockázatnak vannak kitéve. Szinte minden kerületben és megyeszékhelyen megemelkedett árakat kell megfizetni egy használt 10-80 éves ingatlanért.   Az ingatlanközvetítők szerepe nem mentesíti a vevőt a fokozott figyelem és… Tovább »

Devizahitel ügy lezárása – családi ház, társasházi lakás eladása devizahitellel!

Információk sorát írtuk meg a jogkereső, devizahiteles jogvitákra kényszerülők számára! Minden jogeset, minden jogvita más és más!  Ezt minden egyes családi háznál, társasházi lakásnál a körülmények tekintetébe figyelembe érdemes venni!   Devizahitelesek az eltelt évek alatt éppen a meginduló ingatlanpiaci mozgásoknak köszönhették, hogy sikeres eladás után rendezték nagy összegű tartozásaikat – jobb esetben egyezséggel!  … Tovább »

Legfontosabb jogi ügy a generációs családokban: devizahitel peres ügyei, egyezségei

Több generációs családok, távolabbi rokonok életében a legfontosabb jogvita, legfontosabb jogi ügy a devizahiteles ügyek, a banki elszámolás és kimenetele.     Devizahiteles jogsérelmek, bankokkal folytatott jogviták előtt érdemes a szakmai jogvédő irodával, kollégáinkkal részletesen áttekinteni a panaszt, a vélt jogsérelmet!     DEVIZAHITELESEK ÜGYEI – DEVIZAHITELESEK PERES ESETEI     Iratok, szerződések, esetleges egyezségek… Tovább »

Jó döntés építkezéseknél! Fontos döntés ingatlan belső kárainál!

Egy aktív ember életében előbb, vagy utóbb megjelenik az építkezés, nyaraló, családi ház építkezés gondja és örömei.   Nagy számban jelentkeznek az üdülőterületekről, zöldövezetekből építtetők panasszal az utólag megváltoztatott költségek, vagy műszaki tartalmak miatt.   SZAKÉRTŐK – CSALÁDI ÉPÍTKEZÉSEK JOGVITÁI   Így sem jó, meg úgy sem jó a megrendelő szemszögéből, ha az építési vállalkozó… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!