INGATLANOK - TÁRSASHÁZAK PEREKBEN ÉS EGYEZSÉGEKBEN

Családi ügy az ingatlanvásárlás! Jóhiszemű vevő védelme a permegelőzés!

Lakáseladás, lakásvétel, ingatlanvásárlás ma a család egészének ügye!

Permegelőzés és független szakértőkkel informálódás, a vevő óvatossága ma fontos körülmény egy durva és hosszú bírósági per elkerüléséhez.

 

Házvétel, lakásvásárlás komoly jogi, pénzügyi és műszaki előkészületeket igényel az óvatos vevőtől, hogy megkímélje magát a bírósági peres eljárás procedúrájától!

Szakembereink évtizedes peres és permegelőző szakmai gyakorlattal a jóhiszemű vevők védelmén dolgoznak, a bírósági perek megelőzése szakmai céljával!

 

 

 

 

Ingatlanvásárlás kockázatai a szerződés és buktatói problémáin túl, az esetleges banki finanszírozás, vagy éppen a műszaki gondok megismerése körében is fellelhetőek.

Nők számára az óvatos vevő magatartása ajánlott házvétel, lakásvétel elkezdésekor.

 

Használ házak vétele során, jó azt mérlegelni, hogy kevés a jó minőségű építési szakember és vállalkozás Magyarországon.

Legtöbb műszaki felújítás (pl. vezetékcsere, tetőjavítás és kémény stb.) több százezres kiadás az új tulajdonosnak.  Irodánk szakembereivel előre tisztázhatja mennyibe is kerül a tervei megvalósítása, a vételáron felül?!

 

Ingatlan jogvita a szerződésszegések vonalán mindig kibontakozik, rendezése az ADR eljárással nyer jó megoldást!  Költséghatékonyság és időtakarékosság egy megromlott ingatlan adásvételi ügyletnél mérlegelésre méltó szempontok.

Ingatlan adásvételi szerződésnél a szerződésszegés kárai több tízmillió forint veszteségét hozhatják a jóhiszemű, de óvatlan vevő számára!

 

Új Ptk. a szerződésszegés eseteire pontos jogi környezetet és fogalmi meghatározást dolgozott ki, tart hatályban.

Bizonyitás a bírósági perekben igen körülményes, mert más az ingatlanközvetítő, az okiratot szerkesztő ügyvéd, az eladó és más a jóhiszemű vevő érdeke. 

 

Közbenső szerződésszegés, előzetes szerződésszegés mind az ingatlanvásárláskor a vevő kockázatait jelentheti.

Bírósági per kiváltása piaci alapon zajló profi jogvita rendezéssel (ADR eljárások) a leghatékonyabb megoldás, ebben is rendelkezésére állnak ismert szakembereink! ( Titoktartás előnyei, gyors ADR tárgyalási időpontok kitűzése, peres illetéknél alacsonyabb kezdő költségek stb.)

 

 

Ingatlan adásvétel napjainkra több szereplővel történik, fokozottan kockázatos ügylet!  Permegelőzés hatékony eszköze a kockázatok csökkentése az ügylet minden pontján és időszakában!

 

Egész Magyarországról fogadjuk a házvásárlások, ingatlan adásvételek problémáival!

Telefon: Műszaki iratokkal, szerződéssel és levelezéssel, vitás kérdésekkel megbeszélés csak előzetesen egyeztetve a kitűzött időpontban!

Hívja a 06-706-599-327! (munkaidőben 9h-17h)

 

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!