INGATLANOK - TÁRSASHÁZAK PEREKBEN ÉS EGYEZSÉGEKBEN

Kár a lakásban, kár a házban! A bírósági per trauma a családnak, a károk mellett!

Lakástulajdonos igazán nagy károkat a lakásában, családi házában, nyaraló épületében elszenvedett károkkal tud megélni!

Persze van kivétel, hiszen a devizahitelesek jogsérelmei a családoknak igen nagy károkat jelent.

 

 

Építkezés a szomszéd telken járhat károkkal!

 

 

Budapesten és vidéken a jogvita gyakran kirobban az építési engedély birtokában gomba módra épülő nagyobb házak, társasházak környezetében, a szomszédok kárai miatt!

 

Bírósági peres út áll hosszú évekkel, milliós kiadásokkal a károsult tulajdonos rendelkezésére, vagy a hatékony és profi jogvita rendezés megfelelő jogvita álláspont előkészítéssel, aktív szakmai közreműködésünkkel!

 

Szomszédjogi vitákban a jó megoldás közelebb hozható, a reális és független permegelőző szakértői szakvélemények (építési költségszakértő, statikus, közgazdász, földmérő stb.) idejében való beszerzésével. (Irodánk több szakterületen rendelkezik megfelelő tapasztalattal rendelkező szakértői kapacitással, szakmai kooperációkkal.)

 

 

Panelházak gépészeti munkái a lakóknak, tulajdonosoknak nem kevés pénzbe kerülhet! Mennyi is az annyi? Forduljon hozzánk!

 

 

Ha kár érte a családi házat, kár érte a társasházi lakást a szomszéd miatt ( pl. beáztatás csőtörés miatt stb.)   A régi Ptk.355.§., a régi Ptk. 339.§. ezekben a jogvitákban jogi hátteret adott a keresetekben.

 

Azonban a nehézséget az ilyen bírósági ügyekben a lakástulajdonosnak a kárai mellé a Pp.164.§ rendelkezései teremtik meg, tapasztalatok szerint igen furcsa és hektikus kirendelt igazságügyi szakértések tükrében.

 

Létezik olyan bírósági per, ahol a 2. év végén kirendelt igazságügyi szakértő szakvéleménye a hiba okára nem tartalmaz egyértelmű megállapítást….!!

Különösen meglepő az ilyen peres ügyekben, hogy ha a szakértő egy jó látható kár esetében nyilatkozik arról, hogy pl. a vizesedés oka utólag nem állapítható meg egy többlakásos társasházban!

 

 

 

Ezeket a bírósági eseteket és helyzeteket elkerülhetik jogszerűen a lakástulajdonosok, ha a vita felmerülésekor közvetlenül keresik meg irodánkat!

 

A bírósági perek kiváltása családi házak jogeseteiben, eldurvuló jogvitáiban felkészült és profi szakembereket igényel – ezekben a megbízásokban is állunk rendelkezésükre!

 

 

Telkek rossz feltöltése, a vízelvezés hiányai a házakban, nyaralókban kárt okoznak.

 

Családok élete, nyugalma megy tönkre felelőtlen, hibás kőműves munkák miatt, be nem tartott szerződések miatt, szomszéd által okozott károk miatt!

 

Telefon: Műszaki iratokkal megbeszélés csak előzetesen egyeztetve a kitűzött időpontban!

Hívja a 06-706-599-327! (munkaidőben 9h-17h)

 

 

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!